Kombucha zelf maken? Dat kan!

Brouwadvies & Kombucha producten
 

Wat vind jij van De Kombucha Brouwer?

Laat het weten!

Of lees deze blog van een tevreden klant.

Reviews

15 berichten op 3 pagina's
Marie José Van Basten
12-09-18 20:58:52
Vandaag mijn eerste scoby ontvangen! Na een prettig mailcontact kwam het pakketje prima verpakt aan. Helemaal gaaf en goed beschermd. Via de mail ook een duidelijke beschrijving hoe je kombucha maakt en een leuke kaart bij het pakketje. Dank je wel! Ik ben heel benieuwd hoe het gaat smaken. Mijn eerste brouwsel staat nu in de kast, om over twee weken weer tevoorschijn te komen.
Suzanne Akacem
25-06-18 17:21:04
Ik ben al aan mijn 3de brouwsel bezig. De uitleg is goed en duidelijk, Daarnaast vond ik een boekje met allerlei Kombucha recepten bij de Hortus Botanicus. De eerste keer was ik best zenuwachtig, niet wetend of ik het wel goed deed . Maar het gaat vanzelf. Ik heb nu 1x met bosbessen , 1x met peer en gember en nu met Kurkuma en citroen. 2 liter is voor 2 personen voldoende totdat de nieuwe batch klaar is. Inmiddels krijg ik van meerdere mensen te horen wat een positief effect het op hun gezondheid heeft . Het meest frappante is wel van een Zweeds vrouw die met 30 niet meer kon bewegen van de reuma en nu op 50 jarige leeftijd volledig mobiel is . geen greintje pijn. Wellicht dat dit niet voor iedereen geldt. In ieder geval een lekkere verfrissende drank.
Dank je Karin.
yvonne neijts
24-06-18 15:29:34
Gebruik nu ongeveer vier maanden de continu brouw. Het is een zoektocht geweest om de juiste bereidingstijd/­temperatuur te vinden.
De thee brouwde zo snel dat we het niet op tijd weg konden drinken voordat de volgende oogst alweer klaar was.Dat duurde bij ons maar een kleine week. We hebben de thee nu kouder gezet en het grootste deel van de nieuwe zwammen verwijderd en nu kunnen we het bijhouden :) Als hij te lang staat wordt hij ontzettend zuur wat in ieder geval bij mij een aanslag op mijn maag is ook al heb ik het verdund met water.Het pakket werd supergoed ingepakt bezorgd en het contact verliep ook vlekkeloos, complimenten daarvoor.
Baukje Mulder
20-03-18 21:59:24
Helemaal happy met het starterspakket en de brouwhoes. Ik ben meteen met de duidelijke beschrijving aan de slag gegaan en kan niet wachten op het resultaat!
D Van Bentem
08-01-18 10:53:08
Pas geleden heb ik bij Karin een grote pot met twee zwammen, een mooie beschermhoes en een neteldoek opgehaald, als cadeautje. De ontvanger was er heel blij mee! Karin dacht mee over de samenstelling van een leuk cadeaupakket en gaf goede tips over het brouwproces. Hopelijk kunnen we binnenkort genieten van onze eigengebrouwen kombucha! Dankjewel!
Tonen: 5  10   20