Kombucha zelf maken? Dat kan!

Brouwadvies & Kombucha producten
 

Wat vind jij van De Kombucha Brouwer?

Laat het weten!

Of lees deze blog van een tevreden klant.

Reviews

Caesar Wille
25-03-21 17:37:58
Na jaren wilde ik weer Kombucha gaan gebruiken en vond de website van Kombucha Brouwer. De site heeft een video met uitgebreide uitleg van Karin van de Wetering, hoe je Kombucha maakt. Na bestelling kreeg ik de de levende zwam, de starter en toevoegingen zeer goed verpakt binnen twee dagen in huis. De zwam zag er prachtig uit, vol en gaaf. Ben blij dat ik deze site vond, de zwam staat nu op kweek. Ik zal deze site zeker aanbevelen aan vrienden en wens alle kwekers veel succes en...gezondheid!
Annie Waelen
15-07-19 09:54:44
Eindelijk de stap genomen om zelf kombucha thee te maken. Via Google gezocht voor een zwam, en ik kwam terecht bij de kombucha brouwer. De website zag er heel uitnodigend en vriendelijk uit. Het YouTube filmpje was de kers op de taart. Materialen wat ik nodig had bij Karin besteld. Snel en keurig verpakt geleverd. Diverse keren gemaild als ik advies nodig had. En naar volle tevredenheid heeft Karin mijn vragen heel snel opgepakt en op een prettige manier beantwoord. Mijn tweede fermentatie is klaar, de volgende fermentatie wordt gemaakt in de continu brouw. Zodat ik altijd kombucha ter beschikking heb..En als de cliënten in mijn praktijk willen mogen ze een glaasje kombucha drinken. Als extraatje voor de natuurgeneeskundige behandeling. Cheers!!!
Mirjam Raven
17-04-19 13:21:33
Na jarenlang een fervente kombucha gebruiker te zijn geweest ben ik een paar jaar gestopt.
Toch begon het verlangen naar kombucha weer op te borrelen. Via Karin dus een nieuwe zwam besteld. Ik ontving een prachtige, mooie, dikke babyzwam. Goed verpakt en een lief kaartje erbij.
Nu nog even geduld en dan weer heerlijk drinken.
Ik adviseer een ieder bij jou Karin de kombucha te kopen en dat jouw babyzwammetjes vele mensen blij en gezond mogen maken!
Namasté.
patty Autar
28-03-19 20:12:15
2 keer besteld bij Karin, geweldig geholpen

Ook nog vragen na bestelling en kreeg direct antwoord.

Wordt netjes geleverd en goede uitleg.

Een dikke aanrader.
Duco Gomes Monteiro
16-10-18 12:27:06
Vandaag langs de Kombucha Brouwer geweest voor een beginners set.
Prachtig gezonde scoby, thee, brouwpot & thermometer aangeschaft. Naast een warm ontvangst en gezellig gesprek ook nog gratis professioneel advies gekregen!
Ik kon direct met een goed gevoel aan de slag :)
Marie José Van Basten
12-09-18 20:58:52
Vandaag mijn eerste scoby ontvangen! Na een prettig mailcontact kwam het pakketje prima verpakt aan. Helemaal gaaf en goed beschermd. Via de mail ook een duidelijke beschrijving hoe je kombucha maakt en een leuke kaart bij het pakketje. Dank je wel! Ik ben heel benieuwd hoe het gaat smaken. Mijn eerste brouwsel staat nu in de kast, om over twee weken weer tevoorschijn te komen.
Suzanne Akacem
25-06-18 17:21:04
Ik ben al aan mijn 3de brouwsel bezig. De uitleg is goed en duidelijk, Daarnaast vond ik een boekje met allerlei Kombucha recepten bij de Hortus Botanicus. De eerste keer was ik best zenuwachtig, niet wetend of ik het wel goed deed . Maar het gaat vanzelf. Ik heb nu 1x met bosbessen , 1x met peer en gember en nu met Kurkuma en citroen. 2 liter is voor 2 personen voldoende totdat de nieuwe batch klaar is. Inmiddels krijg ik van meerdere mensen te horen wat een positief effect het op hun gezondheid heeft . Het meest frappante is wel van een Zweeds vrouw die met 30 niet meer kon bewegen van de reuma en nu op 50 jarige leeftijd volledig mobiel is . geen greintje pijn. Wellicht dat dit niet voor iedereen geldt. In ieder geval een lekkere verfrissende drank.
Dank je Karin.
yvonne neijts
24-06-18 15:29:34
Gebruik nu ongeveer vier maanden de continu brouw. Het is een zoektocht geweest om de juiste bereidingstijd/­temperatuur te vinden.
De thee brouwde zo snel dat we het niet op tijd weg konden drinken voordat de volgende oogst alweer klaar was.Dat duurde bij ons maar een kleine week. We hebben de thee nu kouder gezet en het grootste deel van de nieuwe zwammen verwijderd en nu kunnen we het bijhouden :) Als hij te lang staat wordt hij ontzettend zuur wat in ieder geval bij mij een aanslag op mijn maag is ook al heb ik het verdund met water.Het pakket werd supergoed ingepakt bezorgd en het contact verliep ook vlekkeloos, complimenten daarvoor.
Baukje Mulder
20-03-18 21:59:24
Helemaal happy met het starterspakket en de brouwhoes. Ik ben meteen met de duidelijke beschrijving aan de slag gegaan en kan niet wachten op het resultaat!
D Van Bentem
08-01-18 10:53:08
Pas geleden heb ik bij Karin een grote pot met twee zwammen, een mooie beschermhoes en een neteldoek opgehaald, als cadeautje. De ontvanger was er heel blij mee! Karin dacht mee over de samenstelling van een leuk cadeaupakket en gaf goede tips over het brouwproces. Hopelijk kunnen we binnenkort genieten van onze eigengebrouwen kombucha! Dankjewel!
Fresia Zoutendijk
06-01-18 22:42:50
Vandaag mijn eerste zwam opgehaald bij Karin, mijn eigen continu brouwpot meegenomen die ze heel aardig voor me heeft gereinigd en geprepareerd om de eerste starter erin te doen. Nu even 2 weken geduld hebben tot ik mijn eerste brouwsel kan aftappen!
ben erg benieuwd!
Renée Langlet
21-12-17 17:22:01
Ik was op zoek naar een kombucha zwam en kwam terecht op deze (vrolijk uitziende) website.Ik ben prima geholpen door Karin met info en heb een mooie zwam mét starter toegezonden gekregen.
Hier wordt kombucha thee gedronken voor pijnlijke gewrichten en allerlei (ouderdoms) kwaaltjes en het helpt zeer zeker.
Karin dankuwel voor alle moeite die u gedaan hebt.
Groetjes vanuit Belgie.
Jan Doppenberg
21-12-17 12:37:07
Ik ga kombucha proberen i.v.m. verdikking van mijn schildklier in de hoop dat deze zal gaan slinken, nu een paar dagen aan het drinken.....misschien heeft iemand hier al ervaring mee, laat mij het dan weten.
Truus Vos
21-12-17 02:22:31
Helemaal anthousiast werd ik van de prachtige brouwpotten bij Karin en wat een heerlijke kombucha. Ik heb scoby en starter meegenomen naar India en brouw met veel plezier.
Marleen Gruben
20-12-17 22:24:54
Fantastisch ik drink kombucha nu iedere dag ochtends, middags voel mij erg fit hierbij

Mijn bloeddruk is nu goed geen oogonsteking meer waar ik bijna iedere week voor bij de huisarts zat het is gewoon een wondermiddel

Dus kijk en lees, op deze site van de kombucha Brouwer op jullie gezondheid proost!
Tonen: 5  10   20