Kombucha zelf maken? Dat kan!

Brouwadvies & Kombucha producten
 

Wat vind jij van De Kombucha Brouwer?

Laat het weten!

Of lees deze blog van een tevreden klant.

Reviews

15 berichten op 3 pagina's
Caesar Wille
25-03-21 17:37:58
Na jaren wilde ik weer Kombucha gaan gebruiken en vond de website van Kombucha Brouwer. De site heeft een video met uitgebreide uitleg van Karin van de Wetering, hoe je Kombucha maakt. Na bestelling kreeg ik de de levende zwam, de starter en toevoegingen zeer goed verpakt binnen twee dagen in huis. De zwam zag er prachtig uit, vol en gaaf. Ben blij dat ik deze site vond, de zwam staat nu op kweek. Ik zal deze site zeker aanbevelen aan vrienden en wens alle kwekers veel succes en...gezondheid!
Annie Waelen
15-07-19 09:54:44
Eindelijk de stap genomen om zelf kombucha thee te maken. Via Google gezocht voor een zwam, en ik kwam terecht bij de kombucha brouwer. De website zag er heel uitnodigend en vriendelijk uit. Het YouTube filmpje was de kers op de taart. Materialen wat ik nodig had bij Karin besteld. Snel en keurig verpakt geleverd. Diverse keren gemaild als ik advies nodig had. En naar volle tevredenheid heeft Karin mijn vragen heel snel opgepakt en op een prettige manier beantwoord. Mijn tweede fermentatie is klaar, de volgende fermentatie wordt gemaakt in de continu brouw. Zodat ik altijd kombucha ter beschikking heb..En als de cliënten in mijn praktijk willen mogen ze een glaasje kombucha drinken. Als extraatje voor de natuurgeneeskundige behandeling. Cheers!!!
Mirjam Raven
17-04-19 13:21:33
Na jarenlang een fervente kombucha gebruiker te zijn geweest ben ik een paar jaar gestopt.
Toch begon het verlangen naar kombucha weer op te borrelen. Via Karin dus een nieuwe zwam besteld. Ik ontving een prachtige, mooie, dikke babyzwam. Goed verpakt en een lief kaartje erbij.
Nu nog even geduld en dan weer heerlijk drinken.
Ik adviseer een ieder bij jou Karin de kombucha te kopen en dat jouw babyzwammetjes vele mensen blij en gezond mogen maken!
Namasté.
patty Autar
28-03-19 20:12:15
2 keer besteld bij Karin, geweldig geholpen

Ook nog vragen na bestelling en kreeg direct antwoord.

Wordt netjes geleverd en goede uitleg.

Een dikke aanrader.
Duco Gomes Monteiro
16-10-18 12:27:06
Vandaag langs de Kombucha Brouwer geweest voor een beginners set.
Prachtig gezonde scoby, thee, brouwpot & thermometer aangeschaft. Naast een warm ontvangst en gezellig gesprek ook nog gratis professioneel advies gekregen!
Ik kon direct met een goed gevoel aan de slag :)
Tonen: 5  10   20