Kombucha zelf maken? Dat kan!


Brouwadvies & Kombucha producten
 

De Kombucha Continu Brouw Methode 

Wil je graag op een makkelijke manier veel Kombucha maken? Wil je de drank nog gezonder maken? Dan is de Continu Brouw Methode vast iets voor jou! Continu brouwen is de authentieke manier van Kombucha maken. Bij Continu Brouwen gebruik je een grote brouwpot met een aftapkraan. De zwam en een deel van de drank blijven altijd in de pot zitten, waardoor de fermentatie van de drank aanzienlijk sneller verloopt.

Dit brouwsysteem heeft de volgende voordelen:

  • De drank is volgens de kenners smaakvoller en gezonder, omdat de ingrediënten langer kunnen doorrijpen
  • De bereiding is makkelijker en sneller. Je kunt bijvoorbeeld bij een 8 liter pot na het bijvullen van verse thee na 2-5 dagen ruim 3 liter aftappen!
  • Het scheelt veel schoonmaakwerk, omdat de pot maar 1 a 2 keer per jaar schoongemaakt hoeft te worden

Op aanvraag verkoop ik Continu Brouw Systemen en stuur ik een schriftelijke bereidingswijze toe. Zie mijn advertentie.